PAKEJ WANITA DALAM PANTANG


TAHNIAH mummy and daddy.  ~ ^_^

*Dilema ibu-ibu selepas melahirkan baby , selalunya mencari-cari, ubat apa nak dimakan semasa dlm pantang...sesuai ke...panas tak...kalau breastfeed ok tak?. Sebenarnya kesesuaian satu-satu supplement bergantung kepada individu itu sendiri. Ada yang sesuai produk A...produk B...cuma yang plg penting, kita sendiri kena tanya diri..rajin tak nak mkn ubat kalau dah mcm2 supplement dlm setiap set bersalin...bleh mkn pil ke atau serbuk...

Pakej bersalin nie adalah yg paling ringkas tapi berkesan. 1. Makan Lactolite ~ melawaskan.(tiada lagi masalah takut nak pegi toilet dan sembelit) 
2. Makan Maharani - Untuk menyihatkan dalaman wanita spt mengecutkan rahim. Meningkat kadar metabolisma. Memberi tenaga dan plg mudah nak telan. Tak rasa pahit.Tak panas. 
3. PAKAI Premium Beautiful - sbg ganti kpd bengkung dan bertungku secara traditional. Mudah dan plg penting berkesan untuk membakar lemak, mengempiskan perut , mengembalikan bentuk asal badan dan membantu mengecutkan rahim. (warranty seumur hidup PERCUMA)


BERPANTANG DI ALAF BARU. ZMN BROADBAND. MUDAH, PANTAS & BERKESAN. ^_^ pm me 013-3428074. 

No comments: