PRODUK - sihat dan cantik dengan PREMIUM BEAUTIFUL

Kita pakai PB bukan semata2 untuk cantik tetapi yang lebih penting untuk kesihatan diri. Wanita mengalami proses penuaan bermula dari umur 26 tahun ke atas. Dengan perubahan hormon, mengandung, beranak, proses penuaan menyebabkan wanita mengalami perubahan dari segi kedudukan "breast" jatuh sebanyak 1 cm setiap tahun, tulang belakang juga akan menjadi lebih bongkok, badan mengelebeh dibahagian perut, peha dan lengan. Jika dibiarkan, ia akan menjadi semakin teruk. Mungkin ada yg xkisah pun tetapi sebenarnya majoriti perempuan yang melihat dirinya didlm cermin akan merungut mengenai bentuk badan sendiri. 
Jangan EGO!Jangan MALU!Kalau kita rasa badan kita seperti dibawah, 
cepat2lah pakai PB. ALLAH bagi kita badan yg sempurna, jagalah ia sebaik mungkin kerana badan kita tiada sparepart yang boleh ditukar ganti. Jangan menyesal dikemudian hari. 
"kalau kereta pun kita servis, tukar minyak hitam, modified sana sini, makeup sana sini bagi cantik...apatah lagi badan kita sendiri".


PB lebih tertumpu  kepada 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk kecantikan - "shape up". Disulam tenun dengan FIR dan diperbuat dari fabrik Akwatek dan Aquadyne. 


70% KESIHATAN
Kelebihan FIR :-
 • Merangsang aliran darah, pengedaran dan pengoksigenan.
 • Detox - menggalakkan penyingkiran lemak, bahan kimia dan toksin daripada darah: Racun, karsinogenik logam berat - bahan toksik dari pemprosesan makanan - asid laktik, asid lemak bebas, dan lemak subkutaneus yang berkaitan dengan penuaan dan keletihan.
 • Merangsang AKTIVITI ENZIM & METABOLISMA yang bermanfaat dalam program kawalan berat badan. Satu jam di bawah terapi FIR meningkatkan metabolisme badan dan suhu badan yang dapat membakar 900 kalori. Haba FIR juga memecahkan selulit - air, lemak dan sisa yang terperangkap dalam badan
 • Menggalakkan pembunuhan patogenik (menyebabkan penyakit) bakteria, virus, kulat dan parasit.
 • Meningkatkan pertumbuhan sel-sel, sintesis DNA dan sintesis protein semuaperlu semasa pembaikan dan pertumbuhan semula tisu. Sangat baik untuk penyembuhan luka terbakar, tisu parut dan masalah kulit.
 • Mengurangkan kesakitan pada saraf dan kejang otot, gentian otot dipanaskan.
 • Menguatkan sistem IMUNISASI 
 • Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
 • Menghilangkan bau badan

Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si  pemakai. 

Kebanyakan wanita yang menghidapi BARAH PAYUDARA tidak menyedarinya diperingkat awal dan hanya sedar setelah BARAH tersebut sudah diperingkat kritikal. Premium Beautiful terbukti boleh membantu mengesan dan mencegah daripada berlaku pertumbuhan BARAH dari peringkat awal lagi. Sekiranya anda menghidapi barah  payudara walaupun pada peringkat awal, anda akan terasa sakit pada payudara pada kali pertama pemakaian Premium Beautiful,  Dan ini menandakan anda perlu berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut. 

30% KECANTIKAN :-
 • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA - Lebih anjal dan bentuk yang lebih menarik.
 • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGAN - melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
 • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL - mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik.


" We can opt for DIET program, GYM, enroll to SLIMMING center tapi utk berapa lama? boleh tak kita maintain our weight utk long term ~ 2 tahun, 4 tahun, 10 tahun ~ dari bujang sampai kahwin ~ dari anak 1 sampai anak 5. Dari umur 20an , 30an, 40 an...SELALUNYA TIDAK. Akan ada perubahan dari segi bentuk badan dan berat badan.Ramai yang merungut, susah nak kekalkan bentuk badan dan berat yang ideal. NO WORRIES. dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL WE HAVE SMTHING TO HOLD OUR BODY,WE CAN  MAKE SURE 100% THAT OUR BODY WILL REMAIN THE SAME SIZE, MAINTAIN  OUR IDEAL WEIGHT for long term period of time"

PRODUK "SUPER BRAND" , mendapat pengiktirafan dari PAKAR TULANG BELAKANG dan JAMINAN SEUMUR HIDUP secara PERCUMA. 


HARGA = KUALITI
Percubaan percuma @call me 013-3428074

No comments: